Workshops - Italiaans

Zonnig, kleurig, geurig en vol van smaak. Zo staat de Italiaanse keuken bekend. Pasta als basis wordt bij 2cook4u vers bereid. Geen toevoegingen, maar pure smaken. Zo wil 2cook4u dat u tijdens deze kookworkshop gerechten leert maken die eenvoudig thuis zijn te bereiden. Dus afgezien van de pasta die wel wat van uw tijd vraagt, is het met een paar simpele handelingen mogelijk om een heerlijke Italiaanse maaltijd op tafel te zetten. De Italiaanse keuken kenmerkt zich door zijn meerdere gangen, beginnend met een klein voorgerecht, gevolgd door een soep of een pasta. Het hoofdgerecht bestaande uit vlees of vis volgt na de pasta. De belangrijkste smaakmakers van de Italiaanse keuken zijn: basilicum, salie, tijm, olijfolie, balsamicoazijn en uiteraard de pruimvormige tomaten (pomodori ) die de basis vormen van vele sauzen en stoofgerechten. Natuurlijk niet te vergeten de overheerlijke karakteristieke, smakelijke kazen, van parmezaans tot mozzarella en mascarpone onmisbaar in vele Italiaanse gerechten. Kom naar 2cook4u in Nijkerk om deze kookworkshop Italie te beleven.

Bekijk ons fotoboek